Year Of The Dog 2007 Peggy és Pencil elválaszthatatlan társak az életben. Együtt alszanak, együtt esznek, de még a péntek esti film...

Home » , » A kutya éve

A kutya éveYear Of The Dog
2007

Peggy és Pencil elválaszthatatlan társak az életben. Együtt alszanak, együtt esznek, de még a péntek esti filmeket is együtt nézik. Az élet számukra tökéletes, egyszerű, boldog és biztonságos. Nem csoda, ha Peggy soha nem szeretne elválni legkedvesebb barátjától aki történetesen négylábú és a tacskók családjába tartozik.
Az élet azonban kegyetlen, és Peggy boldogságát egy pillanat alatt darabokra zúzza, amikor kiderül, hogy Pencil titokzatos körülmények között elpusztult a szomszéd kertjében.
A lány a szörnyű sorscsapást csak nehezen tudja kiheverni. Sokáig tart, amíg rászánja magát, hogy újra rendbehozza az életét, megtalálja a helyét a világban és képes legyen újra a boldogságra. Családja, barátai és munkatársai próbálnak segíteni neki, és Peggy lassan kezdi felfedezni maga körül az embereket is. Csakhogy ez az új felfedezés nem mindig örömteli, és a lány egyre inkább úgy érzi, hogy ha kevesebbet szeretne csalódni, újra az állatokra kell fordítania az energiáit.

rendező: Mike White
forgatókönyvíró: Mike White

szereplő(k):
Molly Shannon (Peggy)
Laura Dern (Bret)
Regina King (Layla)
Thomas McCarthy
Josh Pais (Pier)
John C. Reilly (Robin)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/8gelkli04

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók