Buffalo Soldiers 2001 1989-ben a berlini fal leomlik, és a világ feszülten várja egy új világrend stabilizálódását. A Nyugat-Németo...

Home » , » Buhersereg

BuherseregBuffalo Soldiers
2001

1989-ben a berlini fal leomlik, és a világ feszülten várja egy új világrend stabilizálódását. A Nyugat-Németországban állomásozó amerikai Roosevelt hadtest katonái azonban valami egészen mással vannak elfoglalva. A katonai bázist mintha nem is Berman parancsnok (Ed Harris) irányítaná, hanem egy egyszerű katona, a sármosan szélhámos Ray Elwood (Joaquin Phoenix), aki ügyesen manipulálja és kihasználja nem túl eszes főnökét. Elwood három dolgot imád Németországban: a Mercedes Benzt, a sebességkorlátozás hiányát az autópályákon és a vidáman burjánzó feketepiac korlátlan lehetőségeit.
Piaci tevékenységébe a hadsereg mosószerének eladása éppúgy beletartozik, mint a heroin-kereskedelem. Elwood élete akkor válik még izgalmasabbá, amikor új katonai elöljáró érkezik a bázisra, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rendet teremtsen. Ray Elwood helyzetét tovább nehezíti egy váratlanul ölébe pottyanó több millió dolláros fegyverkészlet, egy rebellis ifjú hölgy, egy féltékeny szerető, no meg egy őrült török kábítószer-kereskedő.

rendező: Gregor Jordan
forgatókönyvíró: Gregor Jordan, Eric Weiss, Nora Maccoby

szereplő(k):
Joaquin Phoenix (Ray Elwood)
Ed Harris (Wallace Berman)
Scott Glenn (Robert Lee)
Anna Paquin (Robyn Lee)
Michael Pena (Garcia)
Gabriel Mann (Knoll)
Glenn Fitzgerald (Hicks)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/vdeuwucm9
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók