Casshern 2004 A 21. század vége felé járunk. Az Európa és a keleti szövetségesek között 50 éve dúló pusztító háború a keletiek győz...

Home » , » Casshern

Casshern



Casshern
2004

A 21. század vége felé járunk. Az Európa és a keleti szövetségesek között 50 éve dúló pusztító háború a keletiek győzelmével végződik, s új szövetség jön létre Eurázsia néven. A béke azonban nem örömteli, mivel a háború során bevetett biológiai- és atomfegyverekkel teljesen szétrombolták a bolygót. Az emberek elcsigázottak és kiégettek: közel a végső pusztulás. Az egyetlen remény a túlélésre egy genetikával kísérletező tudós kezében van, aki úttörő gyógymódot fejleszt ki az emberiség megmentésére. De a kísérlet balul sikerül, s egy mutáns android faj szabadul el a Földön, amellyel a maréknyi túlélő tehetetlennek bizonyul: csak egyvalaki rendelkezik elég erővel, hogy háborút vezessen a robotok ellen, a tudós halott fia, aki a hős Cassernként reinkarnálódik.
A Casshern-t számos országban a 2004-es év legjobb sci-fijének nevezték. Látványvilágát a legtöbb kritikus a Mátrixéhoz hasonlította, Amerikában a Wachowski-testvérek filmjének japán változataként tartják számon. A film egy anime-sorozat alapján készült, amelyről sokáig úgy vélekedtek, hogy lehetetlen vászonra álmodni, azonban egy tehetséges fiatal kliprendezőnek hála, végül sikerült óriási költségvetésből elkészíteni minden idők egyik legjobb japán sci-fijét.

rendező: Kiriya Kazuaki
forgatókönyvíró: Kiriya Kazuaki, Sato Dai, Suga Shotaro, Yoshida Tatsuo

szereplők:
Yusuke Iseya (Casshern/Tetsuya Azuma)
Kumiko Aso (Luna Kozuki)
Akira Terao (Kotaro Azuma-hakase)
Kanako Higuchi (Midori Azuma)
Fumiyo Kohinata (Kozuki-hakase)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/uhi6sur0h

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók