Ni a vendre ni a louer / Holidays by the Sea 2011 A Tengerre franciák mókás nyaralási anzix, amely a mellett, hogy erősen igénybe v...

Home » , » Tengerre Franciák!

Tengerre Franciák!Ni a vendre ni a louer / Holidays by the Sea
2011

A Tengerre franciák mókás nyaralási anzix, amely a mellett, hogy erősen igénybe veszi a mozilátogatók rekeszizmait, finom öniróniára készteti őket. Ráismer önmagára - "igen ilyenek vagyunk, amikor vakációzunk" -, és felidézi azoknak a helyeknek a közös, mulatságos tereit és történéseit, hangulatát, a tengerparti technikákat, amiket már számtalanszor megtapasztalhatott. Csak most a humor tükrében jót nevet mindazon, ami persze "másokkal" eshet meg.
Így jelenik meg a fiatal, gyermektelen, egymás mellett unatkozó házaspárok kalandkeresése, a középkorú agglegények "férfias" szórakozása, a nyugdíjas pár már-már gyermeki viszonya egymáshoz és a világhoz, egy perverz alak titkos találkája a kies tengerparti hotelszobában, egy jól szervezett család működésének rugói, a lányos apa viszontagságai, az alternatív fiatalok bolyongása és a helyiek abszurd mindennapjai. Mindeközben arra is poénos válaszokat kapunk mi köze a mezei nyúlnak a golfhoz, hogyan töltik a nyaralást a nudisták, kik a környék legnagyobb rock-rajongói, hogyan lehet környezettudatosan autózni és mit tegyünk az elszabadult papírsárkánnyal.
Persze ne feledjük, bármi történjék is a nyaralás legfontosabb kelléke a lélek nyugalma.

rendező: Pascal Rabaté
forgatókönyvíró: Pascal Rabaté

szereplő(k):
Jacques Gamblin
Dominique Pinon
Maria de Medeiros
François Damiens
François Morel
Arsene Mosca
Marie Kremer
Chantal Neuwirth

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/5302rhrfv
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók