The Voices (2014) Jerry egy igazán kedves fickó, aki némi mentális zavarral küzd. Házi kedvencei igyekeznek őt folyamatosan befolyásoln...

Home » , » A hangok

A hangokThe Voices
(2014)


Jerry egy igazán kedves fickó, aki némi mentális zavarral küzd. Házi kedvencei igyekeznek őt folyamatosan befolyásolni, ki így, ki úgy. Macskája, Mr. Whiskers a legsötétebb énjét igyekszik előhozni a zavart fiúnak, míg Bosco, a kutyája, igyekszik őt jó irányba terelni.

szereplők:
Ryan Reynolds
Olivier Bernet (Jerry Hickfang)
Gemma Arterton (Fiona)
Anna Kendrick (Lisa)

rendező:
Marjane Satrapi

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/baans1tyb

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    A filmmel kapcsolatban szerintem túlzás vígjátéknak nevezni, mivel konkrétan (SPOILER!) 1-2 jelenet volt benne, ami valóban vicces volt de sokkal inkább nyomasztó és szerintem thriller-nek is besorolhattátok volna. Jóhiszeműen elkezdtem nézni, mert azt gondoltam állatok meg vígjáték és az biztos valami jópofa lesz, de eléggé nagyot néztem az első 10-20 perc után.
    Ha más filmletöltős oldalon ki tudják írni, hogy thriller, akkor itt miért nem? Légyszi erre figyeljetek oda, mert nem hiszem hogy mindenki arra számít majd, amivel később szembesülni fog a film során (gondolok itt például gyerekekre).

    Köszi és király az oldal! :D

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók