Jasmines Enchanted Tale - Journey Of A Princess (2005) Végre visszatérnek a Walt Disney Stúdió talán leghumorosabb filmjének sztárjai, ...

Home » , » Jázmin meséi: Bűbáj és varázslat

Jázmin meséi: Bűbáj és varázslatJasmines Enchanted Tale - Journey Of A Princess
(2005)


Végre visszatérnek a Walt Disney Stúdió talán leghumorosabb filmjének sztárjai, a bátor Aladdin, a nagycsőrű Jágó, a kotnyeles Dzsini és természetesen a gyönyörű Jázmin hercegnő, hogy újabb kalandok egész sorával szórakoztassanak kicsiket és nagyokat egyaránt!

Ezúttal minden történet főhősnője Jázmin, aki méltó ellenfélre akad egy rámenős hableány személyében. A sellőlány ugyanis arra készül, hogy lecsapja a hercegnő kezéről a jóképű Aladdint. Persze ehhez még Jázminnak is lesz néhány szava.
Egy újabb történetben egy különös varázsló bukkan fel, és Jázmin, szeretteivel együtt próbál rájönni a varázsereje mögött rejtőző nagy titokra. Végül Jázmin élete talán legveszélyesebb kalandját éli meg, amikor egy félresikerült bűbájnak köszönhetően patkánnyá változik, és a palota biztonságos falain kívül egy új, idegen és félelmetes világban kell harcolnia a túlélésért.

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/n4kf0bnyb

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók