A Low Down Dirty Shame 1994 Andre Shame, akit egy balul sikerült kábítószeres razzia miatt elbocsátottak a rendőrség kötelékéből, ...

Home » , , » Szimatnak szemét, szemétnek szimat

Szimatnak szemét, szemétnek szimatA Low Down Dirty Shame
1994

Andre Shame, akit egy balul sikerült kábítószeres razzia miatt elbocsátottak a rendőrség kötelékéből, magándetektívként dolgozik tovább. Eladja a szolgálatait mindenkinek, aki hajlandó azokat megfizetni. Ügyfélköre nem igazán előkelő, de Shame nincs abban a helyzetben, hogy válogathasson. Egyetlen gyengéje van csak, a csinos nők, a javára viszont az írandó, hogy nagyon ravasz.
Szexi titkárnője mindenre hajlandó a főnöke kedvéért, legyen nappal vagy éjszaka. Legújabb ügyében Shame-nek aztán nincs az a segítség, ami túl sok lenne. Ugyanis azt a feladatot kapja, hogy járjon utána, hova tűnt el 20 milliónyi dollár egy kábítószerüzletből. Ellenfele ismét az a már legendássá vált Ernesto Mendoza, akinek a meggyilkolásáért Shame-t annak idején kirúgtak a rendőrségtől. Így ez az akció többet jelent a magánnyomozónak egy szokásos kis ügynél, hiszen bebizonyíthatja, hogy nem gyilkolta meg a férfit, és visszaszerezheti jóhírét. Ráadásul nő is van a dologban: Shame egykori szerelme Angela Flowers, aki a Mendoza biztosította jólétért hajlandó volt mindent feláldozni.


rendező: Keenen Ivory Wayans
forgatókönyvíró: Keenen Ivory Wayans

szereplő(k):
Shame: Keenen Ivory Wayans
Rothmiller: Charles S. Dutton
Peaches Jordan: Jada Pinkett Smith
Angela: Salli Richardson
Mendoza: Andrew Divoff
Wayman: Corwin Hawkins
Diane: Kim Wayans
Luis: Gary Cervantes
Benny: Chris Spencer


RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/mdxbemuas

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók