007 Spectre 2015 Egy titokzatos múltbeli üzenet arra készteti a 007-es ügynököt (Daniel Craig), hogy a szabályokat megszegve magána...

Home » , » 007 Spectre - A Fantom visszatér

007 Spectre - A Fantom visszatér007 Spectre
2015

Egy titokzatos múltbeli üzenet arra készteti a 007-es ügynököt (Daniel Craig), hogy a szabályokat megszegve magánakcióba kezdjen Mexikóvárosban. A hajsza során eljut Rómába, ahol megismerkedik a titokzatos és gyönyörű Lucia Sciarrával (Monica Bellucci), egy hírhedt bűnöző özvegyével. Miután Bond beférkőzik egy titkos találkozóra, felfedi egy velejéig romlott szervezet, a Spectre létezését.
Eközben Londonban Max Denbigh (Andrew Scott), a Nemzetbiztonsági Központ új igazgatója megkérdőjelezi Bond tetteit, amely veszélybe sodorja az M (Ralph Fiennes) által vezetett MI6 létezését is. Bond titokban beszervezi Moneypenny-t (Naomie Harris) és Q-t (Ben Whishaw), hogy segítsenek neki megtalálni Madeleine Swann-t (Léa Seydoux), az ügynök ősellenségének, Mr. White-nak (Jesper Christensen) a lányát, aki a Spectre elleni harc kulcsfigurája lehet. Egy rettegett bérgyilkos lányaként ő az egyetlen, aki úgy képes megérteni Bondot, mint senki más.
Ahogy a titkosügynök közelebb kerül a rejtély megoldásához, vérfagyasztó kapcsolatra bukkan önmaga és az általa keresett ellenség (Christoph Waltz) között.

rendező: Sam Mendes
forgatókönyvíró: Ian Fleming

szereplő(k):
James Bond (Daniel Craig)
Lucia Sciarra (Monica Bellucci)
Oberhauser (Christoph Waltz)
M (Ralph Fiennes)
Max Denbigh (Andrew Scott)
Moneypenny (Naomie Harris)
Q (Ben Whishaw)
Madeleine Swann (Léa Seydoux)
Mr. White (Jesper Christensen)
Mr. Hinx (Dave Bautista)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/hzdg5yem9

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók