'71 (2014) 1971-ben, a fegyveres konfliktusok kirobbanásának első éveiben Gary Hook, a fiatal, tapasztalatlan brit katona egységét ...


71'71
(2014)


1971-ben, a fegyveres konfliktusok kirobbanásának első éveiben Gary Hook, a fiatal, tapasztalatlan brit katona egységét Belfastba vezénylik békefenntartónak. Amikor egy őrjárat során egyiküktől elveszik a fegyverét, Hook társával a tolvaj nyomába ered. Ahogyan az utcai felkelés elharapódzik, az egységük és a rendőrök kivonulnak, hőseink pedig az ellenséges vonalak mögött rekednek. Miután társát egy fiatal nacionalista felkelő agyonlövi, az utcákon és sikátorokon keresztül vezető hosszas menekülés után Hooknak végül sikerül meglépnie üldözői elől. Nem tudván, ki a barát és ki az ellenség, a zöldfülű sorkatonának egyedül kell túlélnie az éjszakát és megtalálnia a hazavezető utat az idegen és halálos veszélyeket rejtő terepen.

Szereplők:
Jack O'Connell
Jack Lowden
Paul Popplewell

Rendező:
Yann Demange

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/1r1hwpuzd

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, éppen a napokban kerestem Nálad ezt a filmet, és most íme... Gyakran elfelejtem megköszönni a munkádat, pedig sok-sok örömet okoztál már nekem. Ez a hely számomra a csodák helye.
    Üdv.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók