Burnt 2015 Adam Jones (Bradley Cooper) séfnek mindene megvolt és mindent elvesztett. A két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács ...

Home » , » Az ételművész

Az ételművészBurnt
2015

Adam Jones (Bradley Cooper) séfnek mindene megvolt és mindent elvesztett. A két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács igazi rocksztárnak számított a pályáján, az ehhez kapcsolódó rossz szokásokkal együtt. A párizsi gasztronómiai élet fenegyereke mindig különcnek számított a szakmájában és kizárólag az érdekelte, hogy bombasztikus ízkombinációkat és ételkölteményeket találjon ki. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, főleg a gyönyörű Helene (Sienna Miller) miatt. Az Ételművész egy hihetetlenül szórakoztató és érzelmes történet az étel szeretetéről, a szerelemről és a második esélyekről.

rendező:John Wells
forgatókönyvíró:Steven Knight, Michael Kalesniko

szereplő(k):
Adam Jones
Bradley Cooper
Anne Marie
Alicia Vikander
Sara
Lily James
Simone
Uma Thurman
Helene
Sienna Miller
Dr. Rosshilde
Emma Thompson
Tony
Daniel Brühl
Reece
Matthew Rhys
Kaitlin
Sarah Greene

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/605nsmpl6

4 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszett!! Köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Többször belefutottam már ,hogy a film letöltése után nem lehet kicsomagolni ,mert a fájlnak nincs vége ,ez mi?Mi a megoldás? Köszi!Most a Saul fiánál történt.

  VálaszTörlés
 3. Sajnos nem töltődött le a teljes fájl ezért nem lehet kicsomagolni. Más megoldás nincs, mint újra letölteni és bízni abban, hogy sikeres lesz. A sok év alatt talán 10x volt a feltöltésben a hiba (az is úgy, hogy Depositfiles szervereivel volt a feltöltés idején probléma és az éppen akkor feltöltött filmek mindegyike rossz lett)... a Saul fiával sincs probléma, mert már többen letöltötték és véleményezték is.

  VálaszTörlés
 4. Szia Nekem is sikerült letölteni a Saul fia c. filmet .

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók