Fack ju Göhte 2 2015 A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt...

Home » , » Fák jú Tanár úr 2

Fák jú Tanár úr 2Fack ju Göhte 2
2015

A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.
Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát. És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.

rendező: Bora Dagtekin
forgatókönyvíró: Bora Dagtekin

szereplõk:
Elyas M'Barek (Zeki Müller)
Karoline Herfurth (Lisi Schnabelstedt)
Katja Riemann (Gudrun igazgatónő)
Jella Haase (Chantal)
Jana Pallaske (Charlie)
Volker Bruch (Hauke)
Alwara Höfels (Caro Meyer)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/1omawj7tx

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók