Sexy Beast 2000 Gary az egykori gengszter boldogan éli életét szeretett nejével DeeDee-vel egy spanyolországi villában. Úgy döntöt...

Home » , » Szexi dög

Szexi dögSexy Beast
2000

Gary az egykori gengszter boldogan éli életét szeretett nejével DeeDee-vel egy spanyolországi villában. Úgy döntött felhagy korábbi "hivatásával", hogy élvezhesse a napot, a cimborákat, no meg egy kicsit a jólétet. Ám az idill ízzé-porrá törik amikor Don, a volt bajtárs megérkezik Londonból és fantasztikus munkát ajánl: bankrablást melyet főnöke, Teddy ötlött ki. Gary nemet mond, de Don a zavaros elméjű bűnöző úgy dönt, hogy ráveszi őt a munkára bármilyen áron és bármilyen eszközzel.

rendező: Jonathan Glazer
írta: Andrew Jolley
forgatókönyvíró: Louis Mellis, David Scinto

Szereplő(k):
Ray Winstone (Gary 'Gal' Dove)
Ben Kingsley (Don Logan)
Ian McShane (Teddy Bass)
Amanda Redman (Deedee)
Julianne White (Jackie)
Alvaro Monje (Enrique)
James Fox (Harry)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/021qhk6sh

2 megjegyzés:

  1. hOVATOVÁBB NEM LEHET TÖBBÉ FILMET NÉZI/LETÖLTENI BIZTONSÁGI OKOKBÓL. tUDJÁK EZT A HONLAP TULAJDONOSAI IS?

    VálaszTörlés
  2. Én is láttam ezt a figyelmeztetést megnéztem több böngészőben is és ez kizárólag firefoxban jelenik meg. Virustotal szerint egyetlen vírusírtó sem jelzi kártékony weboldalnak és az is érdekes jelenség, hogy a Trónok harca linkjét ami nem dfiles hanem depositfiles (mappa link miatt) nem problémás firefox szerint sem pedig egy és ugyanaz. Ettől függetlenül sajnos mást nem tudok mondani mindenki használja vagy ne használja saját belátása szerint.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók