Fathers and Daughters (2015) Az Apák és lányaik egy megható és érzelmes családi történet egy New York-i apa és lánya egymás iránti sz...

Home » , » Apák és lányaik

Apák és lányaik


Fathers and Daughters
(2015)


Az Apák és lányaik egy megható és érzelmes családi történet egy New York-i apa és lánya egymás iránti szeretetéről. A film két idősík között váltakozik: a '80-as években játszódó történésekben Jake Davis, a Pulitzer-díjas, mentális problémákkal küzdő regényíró özvegyként neveli ötéves kislányát, Katie-t. A jelen idejű cselekmény pedig az immár felnőtt, Manhattanben élő 30 éves Katie mindennapjait mutatja be, aki gyermekkori démonjaival szembeszállva próbálja meg helyes mederben tartani életét.

szereplők:
Russell Crowe
Aaron Paul
Amanda Seyfried
Ryan Eggold
Quvenzhané Wallis
Diane Kruger
Jane Fonda

rendező:
Gabriele Muccino

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/5xer3qoeu

3 megjegyzés:

  1. Egy veszélyes phising site - ra akar vezetni a link!

    VálaszTörlés
  2. Én is láttam ezt a figyelmeztetést megnéztem több böngészőben is és ez kizárólag firefoxban jelenik meg. Virustotal szerint egyetlen vírusírtó sem jelzi kártékony weboldalnak és az is érdekes jelenség, hogy a Trónok harca linkjét ami nem dfiles hanem depositfiles (mappa link miatt) nem problémás firefox szerint sem pedig egy és ugyanaz. Ettől függetlenül sajnos mást nem tudok mondani mindenki használja vagy ne használja saját belátása szerint.

    VálaszTörlés
  3. Csak a firefox dobja ezt az üzit. Nincs semmi baja az oldalnak.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók