The Program (2015) Lance Armstrong, a sokszoros Tour de France győztes kerékpáros és világszerte ismert hírességről 2012-ben kiderült, ...

Home » , , » A program: Egy legenda bukása

A program: Egy legenda bukása


The Program
(2015)


Lance Armstrong, a sokszoros Tour de France győztes kerékpáros és világszerte ismert hírességről 2012-ben kiderült, hogy szinte minden eredményét a teljesítményfokozó drogoknak köszönhette. Bukása nem egyszerű botrány volt, hiszen egy egész szervezet állt mögötte, amely fedezte és doppingszerrel látta el. David Walsh azonban mindent feltett arra, hogy lebuktassa ezt a hőst, és végül sikerrel járt.

szereplők:
Lee Pace
Ben Foster
Chris O'Dowd
Dustin Hoffman

rendező:
Stephen Frears

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/uwm97uy9r

2 megjegyzés:

 1. A mocsok, kb a sportolók 90%-a használt már valamit, hogy javítson a teljesítményén, de a mögöttük álló emberek eltusolták az eredményeket.

  VálaszTörlés
 2. EVVEL NEM ÉRTEK EGYET.
  NÉHA AZ AZ ÉRZÉSEM, HOGY CSAK EGY-KÉT SPORTOLÓ AKAD, AKI NEM HASZNÁL SZERT, DE EZ INKÁBB A MÉDIA BEFOLYÁSA, MERT AMIKOR EGY ILYEN IKON, MINT Lance Armstrong LEBUKIK, AZ FOLYAMATOS TÉMA (FILM IS KÉSZÜLT BELŐLE!).
  HA KOMOLYAN BELEGONDOLSZ, AKKOR RÁJÖSSZ, HOGY EZEK A SPORTOLÓK AZ ÉLETÜKET TETTÉK A SPORTRA, GYERMEK KORUK ÓTA EDZENEK ÉS ÉN NEM HISZEM, HOGY EVVEL ÖSSZEFÉRNE MINDENKINEK A DOPPING.
  BEFOLYÁSOLHAT AKÁR AZ EDZŐ, VAGY A MINDENEK FELETTI GYŐZNI AKARÁS, DE EZ SZERINTEM EGY KIFORDULT ÉRTÉKSZEMLÉLET, AMI NEM LEHET A VILÁG TÖBB EZER ÉLSPORTOLÓJÁNAK JELLEMZŐJE.
  u.i. "michael phelps aki rengetegszer megverte az úszónkat, na ő biztos doppingol"

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók