My Big Fat Greek Wedding 2 2016 Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain ...

Home » , , » Bazi nagy görög lagzi 2.

Bazi nagy görög lagzi 2.


My Big Fat Greek Wedding 2
2016

Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha! Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére - egy kissé túlságosan is... Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen.
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzi-ra.

rendező: Kirk Jones
forgatókönyvíró: Nia Vardalos

szereplők:
John Corbett (Ian Miller)
John Stamos (George)
Nia Vardalos (Toula Portokalos)
Rita Wilson (Anna)
Alex Wolff (Bennett)
Elena Kampouris (Paris)
Louis Mandylor (Nick Portokalos)
Ian Gomez (Mike)
Joey Fatone (Angelo)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók